HARUN ÖZDEMİRCİ

DİNİ YAYINLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞINA
HARUN ÖZDEMİRCİ ATANDI

Abdullah Ceyhan’ın yurtdışı görevine atanmasıyla boşalan Dini Yayınlar Dairesi Başkanlığına, Başkanlığımız Müfettişi Harun Özdemirci atandı.
1960 yılında Tokat ili Niksar ilçesi Örenler Köyün’de doğan Harun Özdemirci, 1978 yılında Kayseri Imam-Hatip Lisesi’nden, 1983 yılında da Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu.
Özdemirci, Başkanlığımızda 1978 yılında Rize İkizdere İlçesi Çimil Ortaköy Camii İmam-Hatibi olarak göreve başladı.
1980’de Başkanlığımız Evrak ve İdari İşler Müdürlüğü’ne tayin oldu. 1983’de İzmir Aliağa ilçesi Müftülük Vaizi olarak atandı ve aynı zamanda Müftülüğü tedvirle görevlendirildi.
1984’de de aynı ilçeye Müftü olarak atandı. 1985’de askerlik görevini yerine getiren özdemirci, 1989’da Başkanlığımız Teftiş Kurulu Başkanlığfnda Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başladı. 1991’de Müfettiş oldu.
06.08.1998 tarihinde Dini Yayınlar Dairesi Başkanlığına atanan Özdemirci’nin çeşitli gazete ve dergilerde yayınlanmış çok sayıda makale ve şiirleri bulunuyor.
Evli ve iki çocuk babası olan Harun Özdemirci, Arapça ve İngilizce biliyor.
Yeni Daire Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz.