Emrullah AKSARI

PERSONEL DAİRESİ BAŞKANI

1.1.1946 yılında Çorum-Alaca’nın Bolatcık Köyünde doğan Em- rullah AKSARI İlkokulu köyünde, Imam-Hatip Lisesini de Yozgat’ta bitirdi.
1969 yılında Elazığ - Baskil İlçesi Müftülüğünde memur olarak göreve başlayan Emrullah AKSARI, sırası ile Orhangazi Müftülüğü memurluğu, Üsküdar İlçesi Şemsi Paşa Camii ve Hüsrevağa camii imam-hatipliği görevlerinde bulundu.
1978 yılında İstanbul Yüksek Islâm Enstitüsü’nden mezun oldu. 1980 yılında Başkanlığımız Personel Dairesi Başkanlığı Atama İşleri Şubesi Müdür Yardımcılığına atandı. 1982’de de Atama İşleri Şubesi Müdürlüğüne atandı. 1988 yılında Düsseldorf Başkonsolosluğu- Din Hizmetleri Ateşeliği Sosyal Yardımcılığına tayin edilen Emrullah AKSARI 18.2.1993 tarihide Personel Dairesi Başkanlığı görevine başladı.
Emrullah AKSARI’ya yeni görevinde başarılar dileriz.