MEHMET AYDIN

MEHMET AYDIN HUKUK MÜŞAVİRLİĞİNE ATANDI

1944 yılında Konya’nın Ereğli İlçesi Gökyazı Köyü’nde doğan Mehmet AYDIN, ilkokulu köyünde bitirdikten sonra babası Ziyaeddin AYDIN ve köy imamı Hafız Kazım SELÇUK’tan Kur’an-ı Kerim, Tecvid ve Arapça dersleri aldı. Konya İmam-Hatip Okulu’nu bitirdikten sonra kendi köyünde imam-hatiplik görevine atandı. Daha sonra Ankara’nın Çankaya İbadullah Camii imam-hatipliğine buradan da aynı ilçenin Şuşkindere Camii imam-hatipliğine tayin oldu. Askerliğini müteakip 1975 yılında Başkanlığımız Özlük İşleri Müdürlüğü memurluğuna atandı ve 1977 yılında aynı müdürlükte şef oldu. 1979 yılında Konya’nın Ereğli Müftülüğüne memur, 1983 yılında da tekrar Başkanlığımız Personel Dairesi Başkanlığı Sicil Müdürlüğü Terfi ve İntibak Bürosu Şefliğine getirildi. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakülte- si’ne kayıt yaptırdı. Hukuk Fa-kültesinden mezun olduktan sonra 1990 yılında APK uzmanlığına tayin oldu.
Mehmet AYDIN,
27.07.1994 tarihinde Başkanlığımız. Hukuk Müşaviri olarak atandı ve 03.08.1994 tarihinde yeni görevine başladı. AYDIN’a yeni görevinde başarılar dileriz.