Osman Zeki ŞENER

HAC VE UMRE REHBERLİK ŞUBESİ MÜDÜRLÜĞÜNE OSMAN ZEKİ ŞENER ATANDI

Hac Dairesi Başkanlığı Hac ve Umre Rehberlik Şubesi Müdürlüğüne, aynı görevi vekaleten
yürüten APK Uzmanı Osman Zeki Şener atandı.
1955 yılında Eskişehir’in Gökçekısık Köyünde dünyaya gelen Şener, 1973 yılında Eskişehir İmam-Hatip Okulu’ndan, 1980 yılında da Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu.
Osman Zeki Şener ilk görevine 1974 yılında İmam-Hatip olarak başladı. 1977 yılında Ankara Müftülüğü Balaban Camii İmam-Hatipliğine tayin oldu. 1981 yılında görevli olarak gittiği Almanya’dan 1987 yılında dönerek Başkanlık Personel Dairesi Başkanlığı’nda Şef olarak göreve başladı. Daha sonra APK uzmanı olarak Hac Dairesinde görevlendirildi. 8 Aralık 1997 tarihinden beri vekaleten yürüttüğü Hac ve Umre Rehberlik Şubesi Müdürlüğü’ne 24 Temmuz 1998 tarihinde asaleten atandı.
Osman Zeki Şener’e yeni görevinde başarılar dileriz.