HASAN DEMİRBAĞ-TACETTİN ÖZ-İBRAHİM GÜNDÜZ-İHSAN BOZKURT-NEVZAT BİRLİKÇİ

HASAN DEMİRBAĞ

(Protokol Basın ve Halkla ilişkiler Müdürü)
Din Eğitimi Dairesi Başkanlığı Program Geliştirme Şubesi Müdürü Hasan DEMİRBAG, Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne naklen atandı.
DEMİRBAĞ, 1956yılında Erzurum’un Oltu İlçesi Çatalsögüt Köyünde doğdu. İlkokulu köyünde, Imam-Hatip Lisesini de parasız yatilf olarak 1976 yılında Erzurum’da tamamladı. Aynı yıl Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne girdi. Okul döneminde Yenimahalle Beştepeler Mahallesi Camimde Imam-Hatiplik yaptı. Fakülteden 1981 yılında mezun oldu ve Kars’ın Göle İlçesi Müftülüğüne atandı. Askerliğini müteakip Sulakyurt İlçesi Müftülüğü’ne tayin oldu. Görevi esnasında Devlet Memurları Yabancı Diller Eğitim Merkezi’ne devam ederek Fransızca bölümünden pekiyi derece ile sertifika aldı.
1986 yılında din görevlisi olarak Almanya’nın Frankfurt bölgesine gitti ve 6 yıl görev yaptı. Yurda döndüğünde Cide İlçesine müftü olarak atandı. 16 ay sonra Diyanet İşleri Başkanlığı APK Uzmanlığı’na tayin edilerek Protokol Basın ve Halkla ilişkiler Md.lüğü’nde görevlendirildi. 16.03.1994 tarihinde Program Geliştirme Şubesi Md.lüğü’ne atandı.
21.12.1994 tarihinde Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne naklen atanan DEMİRBAĞ,
5 çocuk babası olup Fransızca, Arapça ve Almanca hilivor.

TACETTİN ÖZ

(Planlama ve Koordinasyon Şubesi Müdürü)
APK Dairesi Başkanlığı Planlama ve Koordinasyon Şubesi Müdürlüğü’ne atanan Tacettin ÖZ,
1953 yılında Antalya’nın Manavgat İlçesi Cevizler Köyünde doğdu. İlkokul ve Imam-Hatip Lisesi’ni bitirdikten sonra, 1976 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı Personel Dairesi Başkanlığı Özlük İşleri Şubesi Müdürlüğü’ne memur olarak atandı. 1977 yılında Eğitim Enstitüsü’nü kazanarak görevinden ayrılıp Gümrük ve Tekel Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nde göreve başladı. Bakanlık Merkezi ve taşra teşkilatında memur, şef ve kısım amirliği görevlerinde bulundu. 1980 yılında okulu bitirdi ve 1982 yılında tekrar Başkanlık Personel Dairesi Başkanlığı Sicil Şubesi Müdürlüğü’ne memur olarak atandı. 1984 yılında şef, 1987 yılında da Din Eğitimi Dairesi Başkanlığı Eğitim Uzmanı oldu.
21.12.1994 tarihinde APK Dairesi Başkanlığı Planlama ve Koordinasyon Şubesi Müdürlüğü’ne atandı.
22.12.1994 tarihinde yeni görevine başlayan
Tacettin ÖZ evli ve bir çocuk babasıdır.

İBRAHİM GÜNDÜZ

(Program Geliştirme Şubesi Müdürü)
APK Dairesi Başkanlığı Araştırma ve İstatistik Şubesi Müdürü İbrahim GÜNDÜZ, Din Eğitimi Dairesi Başkanlığı Program Geliştirme Şubesi Müdürlüğü’ne naklen atandı.
GÜNDÜZ 1952 yılında İsparta’nın Keçiborlu İlçesinde doğdu. İlkokuldan sonra İsparta Imam-Hatip Lisesi’ni bitirdi ve Keçiborlu’nun Güneykent Kasabası’na Imam-Hatip olarak atandı.
Askerliğini müteakip Başkanlıkta Özel Kalemde göreve başladı. Bu arada Ankara Eğitim Enstitüsü Matematik Bölümüne ve İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne devam ederek mezun oldu. 1984 yılında Müdür yardımcılığına, daha sonra APK Uzmanlığına,
1986 yılında Araştırma ve İstatistik Şubesi Müdürlüğü’ne, 1991 yılında da Planlama ve Koordinasyon Şubesi Müdürlüğü’ne naklen atandı.
22 Aralık 1994 tarihinde Din Eğitimi Dairesi Başkanlığı Program Geliştirme Şubesi Müdürlüğü’ne naklen atanan GÜNDÜZ evli ve 2 çocuk babası.

İHSAN BOZKURT

(idari İşler Şubesi Müdürü)
İhsan BOZKURT, 1959 yılında Yozgat’ta doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini memleketinde tamamladıktan sonra, 1977 yılında Yozgat’ta Imam-Hatip olarak göreve başladı. Askerliğini müteakip 1981 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı Atama İşleri Şubesi Müdürlüğü’ne memur olarak atandı. 1983 yılında Atama I Şubesi Müdürlüğü’nde şef oldu. 1991 yılında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nden Önlisans Diploması alarak mezun oldu ve aynı yıl Başkanlık APK Dairesi Başkanlığı Uzmanlığına atanarak Personel Atama Şubesi Müdürlüğü emrinde görevlendirildi.
İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı İdari İşler Şubesi Müdürlüğü’ne atanan İhsan BOZKURT, bu görevine 21.12.1994 tarihinde başladı.

AHMET BIÇAKÇI

(Atama III Şubesi Müdürü)
Ahmet BIÇAKÇI 1955 yılında Çorum’un Alaca İlçesi Bolatçık Köyü’nde doğdu. İlkokulu köyünde, Imam-Hatip Lisesini de Yozgat’ta bitirdi. 1976 yılında fark ders sınavlarını vererek Ankara Demetevler Lisesi’nden mezun oldu. Aynı yıl Diyanet İşleri Başkanlığı,
Özlük İşleri Müdürlüğü’nde memur olarak göreve başladı.
1980 yılında Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Fransızca Bölümü’nden mezun olan BIÇAKÇI, 1984 yılında da Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi. Özlük İşleri Müdürlüğü, Sicil Şubesi Müdürlüğü olarak değiştirilince de müdürlüğe Şef olarak atandı. 1988 yılında APK Uzmanı oldu.
21.12.1994 tarihinde Atama III Şube Müdürlüğü’ne atanan Ahmet BIÇAKÇI,
Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe ve Din Bilimleri (Din Sosyolojisi) Anabilim Dalı’nda Mastır yapmaktadır.
Evli ve iki çocuk babası olan BIÇAKÇI Fransızca biliyor.

NEVZAT BİRLİKÇİ

(Mali İşler Şubesi Müdürü)
Nevzat BİRLİKÇİ, 1958 yılında Amasya’nın Taşova İlçesi Uluköy Kasabası’nda doğdu. İlk ve ortaokulu doğduğu kasabada, Imam-Hatip Lisesini de Amasya’da tamamladı. 1980 yılında Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Yönetim Bilimleri Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.
1978 tarihinde Başkanlık merkezinde
memur olarak göreve başladı. İdari ve
Mali İşler Dairesi Başkanlığının çeşitli birimlerinde
görev yaptı. 1984 yılında aynı
birimde Şef, 1988 tarihinde de Uzman oldu.
21.12.1994 tarihinde İdari ve Mali İşler
Dairesi Başkanlığı, Mali İşler Şubesi Müdürlüğü’ne atanan Nevzat BİRLİKÇİ evli ve iki çocuk babasıdır.

Arkadaşlarımıza, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.