Hasan DEMİRBAĞ

APK Dairesi Başkanlığı Uzmanı Haşan DEMİRBAĞ, Din Eğitimi Dairesi Başkanlığı Program Geliştirme Şubesi Müdürlüğüne atandı.
DEMİRBAĞ, 1956 yılında Erzurum’un Oltu ilçesi Çatalsöğüt Kö-yünde doğdu. İlkokulu köyünde, İmam Hatip Lisesini de parasız yatılı olarak 1976 yılında Erzurum’da tamamladı. Aynı yıl Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne girdi. Okul döne-minde Yenimahalle Beştepeler Mahallesi Camiinde İmam Hatiplik yaptı. 1981 yılında mezun oldu ve Kars’ın Göle İlçesi Müftülüğüne atandı. Askerliğini müteakip Sulakyurt İlçesi Müftülüğü ne tayin oldu. Görevi esnasında Devlet Memurları Yabancı Diller Eğitim Merkezi ne devam ederek Fransızca bölümünden pekiyi derece ile sertifika aldı.
1986 yılında din görevlisi olarak Almanya’nın Frankfurt bölgesine gitti ve 6 yıl görev yaptı. Yurda döndüğünde Cide İlçesine Müftü olarak atandı. 16 ay sonra Diyânet İşleri Başkanlığı APK Uzmanlığına tayin edilerek Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde görevlendirildi.
16.03.1994 tarihinde Din Eğitimi Dairesi Başkanlığı Program Geliştirme Şubesi Müdürlüğüne atanan Haşan DEMİRBAĞ, 5 çocuk babası olup Fransızca, Arapça ve Almanca biliyor.
Kendisine yeni görevinde başan- lar dileriz.